Not known Details About آنفولانزا جدید چند روز طول میکشد
Not known Details About آنفولانزا جدید چند روز طول میکشد
Blog Article
بسته به نوع ویروسی که به بدن شما منتقل میشود، میتواند بهبود این بیماری ۲ تا ۱۰ روز به طول بینجامد.
دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروسهای تنفسی شایع میشود و یکی از شایع ترین ویروسها، آنفلوانزا است.
سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه میشوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام میشود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کردهاند، در سال جاری فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.
بیماری زونا در زنان چه علائمی دارد؟ بهترین راه های درمان
سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن میتواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.
هر وقت ٱنفولانزا میگرفتم گلاب میخوردم و استراحت میکردم و خوب میشدم. گلاب معجزه میکنه. گلاب اصل.
افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا میشوند حتی قبل از شروع علائم میتوانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش مییابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا میتواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.
واکسیناسیون، درمان مراقبتی (نوشیدن مایعات، استراحت، رژیم غذایی)
استفاده از آب برنج میباشد؛ فیبر آنفلوانزای پرندگان در ایران موجود در برنج میتواند در درمان بیماری آنفولانزای معده نقش مهمی را ایفا نماید.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
این همه گیری باعث شد که شمار قربانیان مبتلا به این بیماری از مرگ سیاه هم بیشتر باشد.
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامهی غذایی مناسب و میوههای ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.